Cistella  

(buit)

Llombart. Homenage

Llombart. Homenage

Del Rogle Constantí Llombart. 180 pàgines.

Mes detalls


14,00 € IVA inclos

Els clients que compraren este producte, tambe han comprat:

Llombart, homenage es una obra de conjunt dels membres de l’associacio Rogle Constanti Llombart de Cultura Valenciana (en una aportacio destacada de dos d’ells, que firmen els seus treballs), entitat que la proyectà com homenge a Carmel Navarro Llombart, Constanti Llombart, de qui pren el nom, en complir-se en març de 2018 el 125 aniversari de la seua mort.

El llector trobarà en esta edicio una biografia de l’impulsor de la Renaixença valenciana, un breu estudi sobre la seua obra i la llengua que utilisà, un llistat de totes les seues obres localisades i el seu poema “Esprit de valencianisme”, que conté el que sería el seu lema: “Tot s’ho mereix Valencia, per a Valencia es tot”.

A continuacio s’arreplega tota una serie de tributs que la societat valenciana i amics personals de l’homenajat li dedicaren a rant del seu obit: poemes exalçant la seua figura, varies croniques d’actes celebrats en la seua memoria, l’ereccio d’un monument, la dedicacio d’un carrer en Valencia ciutat, etc.

Sent com fon un lletraferit i un poeta, no podia faltar l’homenage dels poetes valencians actuals i, si be nomes s’ha pogut contar en una seleccio, esta es prou significativa per a haver pogut elaborar en 28 composicions una corona poetica que glossa i recorda la figura del revitalisador de la “Morta Viva”.

Finalisa l’obra en la cronica de l’homenage que l’associacio Rogle Constanti Llombart li dedicà en motiu del 125 aniversari de la seua mort.

  • Tamany 15x21cm
  • Autor Rogle Constantí Llombart
  • Numero de pagines 180
  • ISBN 9788494717581
  • Idiomes Valencià