Cistella  

(buit)

Els misteris de la casa del mege

Els misteris de la casa del mege

de Paco Tarazona i Agustí Zacarés. 160 pàgines.

Mes detalls


11,95 € IVA inclos

Els clients que compraren este producte, tambe han comprat:

Els misteris de la casa del mege és una novela de misteri, pero també d'intriga, d'apareguts, de llegendes i de molta chamarrusqueria.

Batiste, un cirugià en la xixantena, conseguix fer realitat un somi que li rondava el cap des de menut: ser propietari de la coneguda com a Casa del Mege de l'Avinguda del Port. Pero lo que pareixia un desig complit, se convertix en un autèntic malensomi. Un capataç de lo paranormal, uns familiars i amics desijosos de fer la punyeta, i un recorregut per les llegendes i llocs misteriosos de la Ciutat i Regne de Valéncia, fan d'esta novela, escrita a quatre mans, un experiment creatiu, vanguardiste i entretingut que permetrà fruir a grans, a menuts i als del mig.

En esta novela, el tàndem Paco Tarazona (La Societat Pinkerton Internacional: a la busca d'El Papo, Les taques de Colors, Primeres fotos, Quimeres amprades, entre d'atres) i Agustí Zacarés (HQ4RS) s'internen en l'imagineria fantasmagòrica i sobrenatural valenciana per a reflexionar sobre les tradicions, les credulitat i la flema humana.

 

  • Tamany 15x21cm
  • Autor Paco Tarazona i Agustí Zacarés
  • Numero de pagines 160 pàgines
  • Idiomes Valencià